Κουλουράκια νηστίσιμα με ντομάτα και ελιές
zouzounara
@cook_8469816
Κουλουράκια νηστίσιμα με ντομάτα, ελιές και μυρωδικά.
Υλικά
-
200 γρ.αλεύρι ολικής άλεσης
-
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
200 γρ.φαρίνα
-
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
-
1/2 ποτήρι κρασί λευκό
-
1/2 ποτήρι ούζο
-
1/2 φλ.καφέ ξύδι
-
1 1/2 κ.γ αλάτι
-
1 πρεζα πιπέρι
-
2 κ.γ ζάχαρη
-
1/2 κ.γ θυμάρι
-
1/2 κ.γ ρίγανη
-
1/2 ποτήρι ελιές ψιλοκομμένες
-
1/2 ποτήρι ντομάτα φρέσκια (στον τρίφτη & βρασμένη να μην έχει πολλά υγρά)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε την ντομάτα και προσθέτουμε τα υγρά υλικά, τα μπαχαρικά, τις ελιές και στο τέλος το αλεύρι. Θα γίνει μια πολύ μαλακή ζύμη.
-
2
Πλάθουμε κουλουράκια οχι πολύ χοντρά σε ότι σχήμα θέλουμε.
-
3
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μισή ώρα περίπου.
Σχόλια (6)