Κουλουράκια ούζου Κορίνθου
Νόστιμα κουλουράκια για τη νηστεία.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή προέρχεται από εδώ. Μπορείτε τη ζύμη να την ζυμώσετε στον αρτοπαρασκευαστή, ώστε να γλιτώσετε κόπο. Eγώ δεν πέτυχα το σχέδιο με τους κόμπους και τα έκανα σαλιγκαράκια!Για τη συνταγή χρησιμοποιώ αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου Νο 1 (μπλε).
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά.
-
2
Χτυπάμε στο μίξερ με το γάντζο όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη μαλακή, εύπλαστη, λεία και ομοιογενής.
-
3
Κόβουμε και πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα με κόμπους και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
-
4
Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 οC.
Σχόλια (3)