Κουλουράκια σουσαμένια
Κουλουράκια με σουσάμι, κρασί και λάδι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ γεμίζω 1 μπώλ με νερό και 1 μπώλ με σουσάμι. Κόβω τα κουλουράκια με το κουπ πατ και τα βουτάω πρώτα στο νερό (1 δευτερόλεπτο) και αμέσως στο σουσάμι για να κολλήσει καλύτερα.
Υλικά
-
1 φλυτζ. σπορέλαιο
-
1 φλυτζ. λιωμένο βιτάμ
-
1 φλυτζ. λευκό κρασί
-
1 φλυτζ. ζάχαρη
-
1 ασπραδι απο αυγό
-
7 φλυτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικα σε μια λεκανίτσα και ανοίγουμε φύλλο πάχους 1 εκ. με τον πλάστη.
-
2
Kόβουμε με κουπ πατ διαφορα σχέδια και βρέχουμε τα κουλουράκια με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
-
3
Ψήνουμε στους 180oC για περίπου 15 λεπτά μέχρι να πάρουνε λίγο χρώμα.
Σχόλια (4)