κύρια φωτογραφία συνταγής Κουλουράκια σουσαμένια

Κουλουράκια σουσαμένια

chrysa Kyr
chrysa Kyr @cook_8450303

Κουλουράκια με σουσάμι, κρασί και λάδι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ γεμίζω 1 μπώλ με νερό και 1 μπώλ με σουσάμι. Κόβω τα κουλουράκια με το κουπ πατ και τα βουτάω πρώτα στο νερό (1 δευτερόλεπτο) και αμέσως στο σουσάμι για να κολλήσει καλύτερα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
περίπου 50 κουλουράκια
  1. 1 φλυτζ. σπορέλαιο
  2. 1 φλυτζ. λιωμένο βιτάμ
  3. 1 φλυτζ. λευκό κρασί
  4. 1 φλυτζ. ζάχαρη
  5. 1 ασπραδι απο αυγό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικα σε μια λεκανίτσα και ανοίγουμε φύλλο πάχους 1 εκ. με τον πλάστη.

  2. 2

    Kόβουμε με κουπ πατ διαφορα σχέδια και βρέχουμε τα κουλουράκια με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

  3. 3

    Ψήνουμε στους 180oC για περίπου 15 λεπτά μέχρι να πάρουνε λίγο χρώμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

flora
flora @cook_8450000
Το ασπράδι το βάζεις για να φουσκώσουν? Μπορούμε λες να το αποφύγουμε για να τα κάνουμε νηστίσιμα?

Από

chrysa Kyr
chrysa Kyr @cook_8450303
στις