Κουλούρια πασχαλινά ζαχαροπλαστείου
Υλικά
-
500 γρ. βουτυρο (300 γρ. γαλακτος και 200 γρ. μαργαρίνη)
-
300 γρ. ζαχαρη αχνη
-
3 αυγα
-
1.025 γρ. αλευρι μαλακο
-
30 γρ. μπεικιν
-
2-3 βανιλιες
-
105 ml γαλα εβαπορε που διαλύουμε σει 20 ml νερο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προσθετουμε σε μια λεκανη ενα ενα τα υλικα και ανακατευουμε καλα με τα χερια. Τελευταίο βάζουμε το αλεύρι και σιγά σιγά, γιατί μπορεί να μη το πάρει όλο.
-
2
Επειτα πλαθουμε το μειγμα σε κουλουρακια.
-
3
Τα βάζουμε σενα ταψι και μετα στο φουρνο για 20' στην 1η θεση (τη χαμηλότερη) στους 180 βαθμους, στο πανω κατω.
Σχόλια (108)