ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
,greece

Μικροσκοπικά κεκάκια που έχουν γεύση και από παραδοσιακά κουλουράκια. Πολύ εύκολη γρήγορη και νόστιμη λιχουδιά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε αν θέλετε όταν κρύώσουν να τα πασπαλίσετε με άχνη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 περίπου κουλουροκεκάκια
  1. 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  2. 1 κεσεδάκι καλαμποκέλαιο
  3. 1 κεσεδάκι ζάχαρη
  4. 2 φαρινάπ των 500 γραμμαρίων
  5. ξύσμα ενός πορτοκαλιού
  6. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε με το χέρι σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά

  2. 2

    Πλάθουμε μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 20 με 30 λεπτά στις αντιστάσεις, σε ταψί με λαδόκολλα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

celest
celest @cook_8472737
Πολύ νόστιμα κεκάκια! Πρόσθεσα αρκετή παραπάνω ζάχαρη και επειδή δεν είχα σταγόνες κουβερτούρας τα έκανα με κανέλα και πορτοκάλι και τα γέμισα με μια κρέμα πορτοκαλιού....Εξαφανίστηκαν!Ευχαριστώ πολύ! :)

Από

ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
στις
,greece
Λατρεύω τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.Με ξεκουράζει,μου δίνει ενέργεια,με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική και γενικά είναι το αποτελεσματικότερο αντικαταθληπτικό αν το αγαπάς αυτό που κάνεις.
Δες περισσότερα