Κουλουροκεκάκια
Μικροσκοπικά κεκάκια που έχουν γεύση και από παραδοσιακά κουλουράκια. Πολύ εύκολη γρήγορη και νόστιμη λιχουδιά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε αν θέλετε όταν κρύώσουν να τα πασπαλίσετε με άχνη.
Υλικά
-
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
-
1 κεσεδάκι καλαμποκέλαιο
-
1 κεσεδάκι ζάχαρη
-
2 φαρινάπ των 500 γραμμαρίων
-
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
-
1 βανίλια
-
1 φακελάκι σταγόνες κουβερτούρας
-
3 αυγά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε με το χέρι σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά
-
2
Πλάθουμε μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 20 με 30 λεπτά στις αντιστάσεις, σε ταψί με λαδόκολλα.
Σχόλια (7)