dancecook
dancecook @dancecook

Ένας εύκολος τρόπος να φτιάχνετε το κουνουπίδι και να το τρώνε μέχρι και οι πιο απαιτητικοί!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τρώγεται και σκέτο ωστόσο εγώ συνήθως το σερβίρω με ψάρι!! Καλή επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

37 Minutes
2 άτομα
  1. 1 μικρό κουνουπίδι
  2. 3 πολύχρωμες πιπεριές
  3. 1/2 σκελίδα σκόρδου
  4. 1/2 κ.γλ. πελτέ ντομάτας
  5. 3/4 ποτήρι ντομάτα αλεσμένη ή πουμαρό
  6. 1/2 ποτήρι νερό
  7. λάδι
  8. μπαχάρια
  9. πιπέρι
  10. λίγη κανέλα
  11. αλάτι
  12. πάπρικα καπνιστή

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε το κουνουπίδι.

  2. 2

    Αφού έχουμε ψιλοκόψει το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές το τσιγαρίζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα.

  3. 3

    Μόλις ροδίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε κατά σειρά, τη ντομάτα, τον πελτέ, τα μπαχάρια, το πιπέρι, το αλάτι, την κανέλα, το νερό και ανακατεύουμε.

  4. 4

    Σιγοβράζουμε και την αφήνουμε να δέσει, ανακατεύοντας για να μην μας κολλήσει.

  5. 5

    Στραγγίζουμε το κουνουπίδι και το μεταφέρουμε σε ένα ταψί, από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε να πάει παντού.

  6. 6

    Ψήνουμε στους 250 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
Πανέμορφη συνταγή,θέλει προσοχή μόνο να βγεί αλ ντέντε το κουνουπίδι,εμένα λίγο μου παράβρασε,παρ'όλα αυτά ήταν θεϊκό!
Ευχαριστούμε για την συνταγή και θα την κάνω κι'εγώ κάποια φορά ως συνοδευτικό σε ψάρι

Από

dancecook
dancecook @dancecook
στις
~ Trust me I'm a chef! ~
Δες περισσότερα