κύρια φωτογραφία συνταγής Κουνουπίδι με κριθαράκι
ολιβ
ολιβ @cook_8465599
ηλιουπολη,ηλιουπολη

Ασυνίθηστος συνδιασμός. Ενα φαγητό μέ καταπληκτική γεύση καί άρωμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γιά νά μήν μυρίζει το κουνουπίδι τήν ώρα πού βράζει προσθέτουμε στό νερό 3 φύλλα δάφνης.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 250 γραμ. κριθαράκι
  2. 150 γραμ. λάδι
  3. 150 γραμ. κασέρι
  4. Λίγο κάρυ
  5. Λίγο πάπρικα
  6. Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε καί πλένουμε τό κουνουπίδι. Το χωρίζουμε σέ τουφίτσες καί τό βάζουμε σέ αλατισμένο νερό νά βράσει γιά μερικά λεπτά νά μαλακώσει καί τό σουρώνουμε.

  2. 2

    Βράζουμε σέ άλλη κατσαρόλα τό κριθαράκι μέ 2 φλυτζάνια  νερό, αλάτι, πιπέρι καί 100 γραμ. λάδι.

  3. 3

    Βάζουμε τό κουνουπίδι σέ ταψί καί προσθέτουμε τό κριθαράκι.

  4. 4

    Τρίβουμε τά τυριά τά ρίχνουμε καί αυτά στό ταψί, μαζί μέ τό κάρι, τήν πάπρικα, τό αλατοπίπερο καί 50 γραμ.λάδι.

  5. 5

    Βάζουμε τό ταψί στόν φούρνο καί ψήνουμε τό φαγητό στό γκρίλ γιά 15 λεπτά, έτσι ώστε νά λιώσουν τά τυριά καί νά πάρει χρώμα τό κουνουπίδι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

zanice
zanice @cook_8453965
Μου φαίνεται πολύ παράξενη συνταγή αλλά σίγουρα θα την δοκιμάσω και θα επανέλθω για τα πιρουνάκια.

Από

ολιβ
ολιβ @cook_8465599
στις
ηλιουπολη,ηλιουπολη