Κουνουπίδι στιφάδο
Μια συνταγή πανευκολή, πεντανόστιμη και βασικά της μαμάς μου)
Λίγα μυστικά ακόμα
χαμηλών υδατανθράκων
Για να μην μυρίζει άσχημα το σπίτι μας όταν μαγειρεύουμε κουνουπίδι τοποθετούμε πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας ένα κομμάτι βαμβάκι με λίγο ξύδι. Καλή επιτυχία!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κουνουπίδι σε μέτρια κομμάτια.
-
2
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στα τέσσερα.
-
3
Βάζουμε τα κομμάτια από το κουνουπίδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε.
-
4
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα.
-
5
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ξύδι.
-
6
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
-
7
Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.
-
8
Σβήνουμε το φαγητό μας και προσθέτουμε το ξύδι.
Σχόλια (15)