Κουρκούτι από την Ευδοκία
Κουρκούτι που χρησιμοποιείται για τηγανιτές μπουκίτσες από διάφορα εδέσματα (βλέπε και συνταγή"μύδια ή λιαστές ντομάτες μπουκιές") ή για τηγανιτό μπακαλιάρο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο της Ευδοκίας Πατσιλινάκου, "Μεζεδάκια για μερακλήδες", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος (Καμπανά)
Υλικά
-
2 νεροπότηρα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1,5 νεροπότηρο νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμιγνύουμε τα υλικά έτσι ώστε να έχουμε μία λεία και ομοιογενή μάζα.
Σχόλια (5)