Κουρκούτι αρωματικό και μεθυσμένο
Λίγα μυστικά ακόμα
Ταιριάζει τέλεια με μπακαλιάρο αλλά και με διάφορα τυράκια τηγανίτα σαν μπυρο ή τσιπουρό μεζές.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
3/4 κούπας αλεύρι για τηγάνισμα
-
2/4 της κούπας νερό
-
1 φλυτζάνακι του Ελληνικού καφέ μπύρα
-
0.5 φλυτζάνι του Ελληνικου καφέ ρακί ή τσιπουρο
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
1 αυγο medium
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε σε ενα μεγάλο μπώλ το αλεύρι, το αυγό, το αλάτι, το πιπέρι. Χτυπάμε με ενα σύρμα πολύ καλά.
-
2
Προσθέτουμε την μπύρα, την ρακί ή το τσίπουρο. Συνεχίζουμε το χτύπημα
-
3
Τέλος βάζουμε το νερό σιγά σιγά ομως ώστε να μην γίνει νερουλό.
-
4
Αλλά να είναι χυλός λίγο πηχτός.
Σχόλια (7)