golfo
golfo @cook_8452627
,ΕΛΛΑΔΑ

Μία πολύ απλή πιτούλα, γρήγορη και εύκολη! Μια πίτα που οι γιαγιάδες μας την εκαναν στο αρπα κολα και χωρίς όλες αυτές τις πολυτέλειες που έχουμε εμείς σήμερα, αλλά και με αγνά σπιτικά υλικά τότε.

Recipe by golfo

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

47 Minutes
  1. 2 κούπες αλεύρι
  2. 2 αυγά φρέσκα
  3. 1 φλυτζάνι λάδι
  4. φέτα τυρί
  5. αλάτι
  6. νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε μέσα σε μια λεκάνη το αλεύρι, το γιαούρτι, τα αυγά, τη φέτα, λίγο αλάτι, το λάδι από το οποίο θα κρατήσετε λίγο για το Άλειμμα του ταψιού και λίγο για την επιφάνεια της πίτας. Προσθέστε και λίγο νερό μέχρι να κάνετε ένα μέτριο χυλό, όχι πολύ αραιό.

  2. 2

    Προθερμαίνετε καλά τον φούρνο και ρίχνετε τον χυλό στο ηδη λαδωμένο ταψάκι.

  3. 3

    Ψήνετε στο κάτω μέρος του φούρνου μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να πατώσει καλά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (233)

Tasos Anna-maria Sakellaropoulos
Tasos Anna-maria Sakellaropoulos @Annamaria85
Εγώ βάζω φαρίνα πάντως όλα μου τα χρόνια πώς το φαρίνα

Από

golfo
golfo @cook_8452627
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
Ειμαι παντρεμενη και εχω μια κορη.Παρθενος στο ζοωδιο,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ,μαγειρευω πολυ καλα απο οτι μου εχουν πει,αλλα φτιαχνω και ωραια γλυκακια.Μου αρεσει η μουσικη, χωρις αυτη δεν ζω!Αγαπω και βλεπω παντα καλοπροαιρετα τους ανθρωπους γυρω μου.Οι Συνταγες της Παρεας ειναι για μενα πολυ ενδιαφερουσες.
Δες περισσότερα