Κουρκουτόψωμο
Μία πολύ απλή πιτούλα, γρήγορη και εύκολη! Μια πίτα που οι γιαγιάδες μας την εκαναν στο αρπα κολα και χωρίς όλες αυτές τις πολυτέλειες που έχουμε εμείς σήμερα, αλλά και με αγνά σπιτικά υλικά τότε.
Recipe by golfo
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε μέσα σε μια λεκάνη το αλεύρι, το γιαούρτι, τα αυγά, τη φέτα, λίγο αλάτι, το λάδι από το οποίο θα κρατήσετε λίγο για το Άλειμμα του ταψιού και λίγο για την επιφάνεια της πίτας. Προσθέστε και λίγο νερό μέχρι να κάνετε ένα μέτριο χυλό, όχι πολύ αραιό.
-
2
Προθερμαίνετε καλά τον φούρνο και ρίχνετε τον χυλό στο ηδη λαδωμένο ταψάκι.
-
3
Ψήνετε στο κάτω μέρος του φούρνου μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να πατώσει καλά.
Σχόλια (233)