Κράμπλ Αμυγδάλου
Με το κράμπλ αμυγδάλου μπορείς να γαρνίρεις τούρτες, τάρτες, μηλόπιτες και ότι άλλο σας αρέσει!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφού κρυώσει μπορείς να το κλείσεις σε γυάλινο βάζο. Διατηρείται αρκετό καιρό. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
100 γρ. μαύρη ζάχαρη
-
100 γρ. αμύγδαλο σκόνη
-
100 γρ. αλεύρι
-
100 γρ. μαργαρίνη
-
κανέλα ή βανίλια ή ξύσμα λεμονιού
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, γίνεται μια ζύμη την οποία τυλίγουμε σε μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, για να σφίξει πολύ καλά.
-
2
Κατόπιν τρίβουμε την ζύμη στο χονδρό τρίφτη.
-
3
Απλώνουμε το τρίμμα σε λαδόκολα και ψήνουμε στο φούρνο στους 150 βαθμούς για 20΄.
Σχόλια