κύρια φωτογραφία συνταγής Κράμπλ Αμυγδάλου
Tasoula2208
Tasoula2208 @cook_8467583
,Ελλάδα

Με το κράμπλ αμυγδάλου μπορείς να γαρνίρεις τούρτες, τάρτες, μηλόπιτες και ότι άλλο σας αρέσει!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αφού κρυώσει μπορείς να το κλείσεις σε γυάλινο βάζο. Διατηρείται αρκετό καιρό. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη
  2. 100 γρ. αλεύρι
  3. 100 γρ. μαργαρίνη
  4. κανέλα ή βανίλια ή ξύσμα λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, γίνεται μια ζύμη την οποία τυλίγουμε σε μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, για να σφίξει πολύ καλά.

  2. 2

    Κατόπιν τρίβουμε την ζύμη στο χονδρό τρίφτη.

  3. 3

    Απλώνουμε το τρίμμα σε λαδόκολα και ψήνουμε στο φούρνο στους 150 βαθμούς για 20΄.

Αντιδράσεις

Σχόλια

ANGOLINA
ANGOLINA @cook_8455596
Είναι πεντανόστιμο.΄Εβαλα αλεύρι ολικής και το χρησιμοποίησα σε μηλόπιτα.

Από

Tasoula2208
Tasoula2208 @cook_8467583
στις
,Ελλάδα