κύρια φωτογραφία συνταγής Κρέας από σουβλάκια με ρύζι
ra_mpr
ra_mpr @cook_8449803

Ένα πάρα πολύ ωραίο και γρήγορο φαγητό. Ενδείκνηται για φοιτητές που δεν έχουν και πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή τους.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρουμε σε μεγάλο πιάτο κάτω κάτω το ρύζι και πάνω βάζουμε το κρεατάκι με το τυρί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50 Minutes
  1. Κρέας άψητο από 3 σουβλάκια, περίπου 12 κομμάτια
  2. Πιπέρι
  3. Αλάτι
  4. Λίγο τυρί τριμμένο
  5. Λάδι
  6. Ρύζι κίτρινο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι, κατά προτίμηση ελαιόλαδο. Αρωματίζουμε το λάδι με λίγο τριμμένο πιπέρι και με λίγο κάρυ.

  2. 2

    Αφού κάψει λίγο, βάζουμε το κρέας και περιμένουμε να τηγανιστούν καλά.

  3. 3

    Λίγο πριν το τέλος χαμηλώνουμε το μάτι και προσθέτουμε το τυρί, προσέχοντας πάντα να μην κάψει αλλά να λιώσει.

  4. 4

    Για το ρύζιβάζουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα (μετά αν θέλουμε αρωματίζουμε πάλι με κάρυ και πιπέρι για τους λάτρεις των πικάντικων)

  5. 5

    Βάζουμε το ρύζι να πάρει λίγο χρώμα. Καλύτερο είναι να μετρήσουμε το ρύζι γιατί μόλις πάρει χρώμα θα πρέπει να βάλουμε νερό. Οι αναλογίες είναι 1 κούπα ρύζι με 3 κούπες νερό περίπου. Περιμένουμε ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

NTINA
NTINA @cook_8528225
Γίνετε ζουμερό ?ουτε μαρινάρισμα πριν τίποτα?φανταζομε για κρέας χοιρινό μιλάς,αλλα και παλι επιμένω γίνεται μαλακό?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Από

ra_mpr
ra_mpr @cook_8449803
στις