Κρεατόπιτα 2
Κρεατόπιτα με μοσχάρι, μανιτάρια και ρύζι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφού είχα σκαρφιστεί το μοσχάρι με τα μανιτάρια και το ρύζι, γιατί δεν είχε τίποτα άλλο στο σπίτι, είπα την επόμενη μέρα για να μην φάμε πάλι το ίδιο φαΐ να το βάλω μέσα σε πίτα με τυράκι. Μας άρεσε πολύ και έτσι το μοιράζομαι μαζί σας!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.
-
2
Κόβουμε το μοσχάρι σε κυβάκια και αλατοπιπερόνουμε.
-
3
Σωτάρουμε το μοσχάρι και αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια.
-
4
Βάζουμε νερό τόσο όσο να καλυθφεί το κρέας και βράζουμε μέχρι να κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού.
-
5
Πριν βγάλουμε το κρέας από τη φωτιά, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση (καλό είναι να κρατάει λίγο όταν το βγάλουμε από τη φωτιά γιατί θα ψηθεί και στο φούρνο).
-
6
Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει και φτιάχνουμε τη ζύμη.
-
7
Γεμίζουμε τη ζύμη μας με τη γέμιση και επιπλέον την πιπεριά και το τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια