κύρια φωτογραφία συνταγής Κρεατόπιτα 2

Κρεατόπιτα 2

4 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
pigi-moto
pigi-moto @cook_8485138
sofia,bulgaria

Κρεατόπιτα με μοσχάρι, μανιτάρια και ρύζι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αφού είχα σκαρφιστεί το μοσχάρι με τα μανιτάρια και το ρύζι, γιατί δεν είχε τίποτα άλλο στο σπίτι, είπα την επόμενη μέρα για να μην φάμε πάλι το ίδιο φαΐ να το βάλω μέσα σε πίτα με τυράκι. Μας άρεσε πολύ και έτσι το μοιράζομαι μαζί σας!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Γέμιση
  2. 0.5 κιλό μοσχάρι
  3. 1 κούπα ρύζι
  4. 2 κούπες μανιτάρια
  5. κίτρινο τριμμένο τυρί
  6. αλάτι
  7. πιπέρι
  8. Ζύμη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.

  2. 2

    Κόβουμε το μοσχάρι σε κυβάκια και αλατοπιπερόνουμε.

  3. 3

    Σωτάρουμε το μοσχάρι και αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια.

  4. 4

    Βάζουμε νερό τόσο όσο να καλυθφεί το κρέας και βράζουμε μέχρι να κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού.

  5. 5

    Πριν βγάλουμε το κρέας από τη φωτιά, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση (καλό είναι να κρατάει λίγο όταν το βγάλουμε από τη φωτιά γιατί θα ψηθεί και στο φούρνο).

  6. 6

    Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει και φτιάχνουμε τη ζύμη.

  7. 7

    Γεμίζουμε τη ζύμη μας με τη γέμιση και επιπλέον την πιπεριά και το τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

pigi-moto
pigi-moto @cook_8485138
στις
sofia,bulgaria