Κρέμα από Γιαούρτι και Σοκολάτα
Συνοδεύει τέλεια μπισκότα, φρέσκα φρούτα, αλλά και μόνη της κάνει πάταγο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αλλάξετε το είδος της σοκολάτας (γάλακτος, λευκή, gianduia κ.τ.λ.) και έτσι θα έχετε πάντα μια καινούργια κρέμα!
Υλικά
-
350 γρ. γιαούρτι
-
100 γρ. κουβερτούρα
-
4 κουταλιές γάλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνετε τη σοκολάτα με το γάλα σε μπεν-μαρί.
-
2
Το αφήνετε να κρυώσει και προσθέτετε το γιαούρτι ανακατεύοντας απαλά.
-
3
Τοποθετείτε σε βάζο και την βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν την κατανάλωση.
Σχόλια (2)