Κρέμα bechamel
Φτάνει για για ένα οβάλ πυρέξ ταψί
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ο καλύτερος τρόπος να την κάνετε για να μην έχετε σβολιάσματα και άλλα απρόοπτα στην κρέμα. Αν την κάνετε για παστίτσιο, ανακατέψτε και τριμμένο κεφαλοτύρι!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
3-3 1/2 ποτήρια φρέσκο γάλα
-
5 κουταλιές αλεύρι κοσκινισμένο
-
λίγο ελαιόλαδο
-
2 αβγά χτυπημένα
-
αλάτι
-
μοσχοκάρυδο
-
3 κουταλιές βούτυρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρόλα βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο
-
2
Ανοίξτε το μάτι σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει η κρέμα
-
3
Ανακατεύετε συνεχώς με σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα
-
4
Αν σας πήξει πολυ, αραιώστε τη με νεράκι
Σχόλια (13)