κύρια φωτογραφία συνταγής Κρέμα bechamel
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ @cook_8449870

Φτάνει για για ένα οβάλ πυρέξ ταψί

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι ο καλύτερος τρόπος να την κάνετε για να μην έχετε σβολιάσματα και άλλα απρόοπτα στην κρέμα. Αν την κάνετε για παστίτσιο, ανακατέψτε και τριμμένο κεφαλοτύρι!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 3-3 1/2 ποτήρια φρέσκο γάλα
  2. 5 κουταλιές αλεύρι κοσκινισμένο
  3. λίγο ελαιόλαδο
  4. 2 αβγά χτυπημένα
  5. αλάτι
  6. μοσχοκάρυδο
  7. 3 κουταλιές βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε κατσαρόλα βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο

  2. 2

    Ανοίξτε το μάτι σε μέτρια φωτιά να σιγοβράσει η κρέμα

  3. 3

    Ανακατεύετε συνεχώς με σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα

  4. 4

    Αν σας πήξει πολυ, αραιώστε τη με νεράκι

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ @cook_8449870
Ξέχασα να αναφέρω πως το βούτυρο το βάζετε στο τέλος, αφού πήξει η κρέμα, το αφήνετε να λιώσει μέσα στην κρέμα και μετά ανακατεύετε!

Από

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
στις