TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
Λήμνος,Γερμανία

Σχετικά έυκολη κρέμα, νόστιμη και διατηρήτε εντός ή εκτός ψυγείου. Φυσικά άν την βάλετε στο ψυγείο θα σφίξει. Μπορείτε να επικαλύψετε τούρτες, κέικ ή να διακοσμήσετε muffins ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η γέμιση και η διακόσμηση απο την τούρτα της φωτογραφίας είναι απο την κρέμα βουτύρου. Η κρέμα δεν σβολιάζει, μαζί με το βούτυρο όταν ενωθούν δεν αφήνει σβόλους. Φυσικά μπορείτε την κρέμα να την χρωματίσετε. Η κρέμα άνθος αραβοσίτου πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου όταν θα την ενώσετε με το βούτυρο αλλιώς δεν θα δέσει η κρέμα και θα σας λιώσει το βούτυρο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 40 γραμ. άνθος αραβοσίτου βανίλια για βράσιμο
  2. 400 ml γάλα
  3. 2 κουταλιές ζάχαρη
  4. 250 γραμ. βούτυρο
  5. 4 κουταλιές άχνη
  6. 1 Βανίλια σε υγρή μορφή

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί, προσθέτουμε 2 κουταλίες ζάχαρη και φτιάχνουμε την κρέμα όπως αναγράφουν οι οδηγίες.

  2. 2

    Μώλις φτιάξουμε την κρέμα μας, την σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και την αφήνουμε να σταθεί μέχρι να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

  3. 3

    Έχουμε το βούτυρο αρκετές ώρες έξω για να είναι μαλακό.

  4. 4

    Χτυπάμε αρκετή ώρα το βούτυρο, μαζί με την άχνη και την βανίλια μέχρι να γίνει μια άσπρη κρέμα.

  5. 5

    Χτυπάμε στο μέτριο και προσθέτουμε σιγά σιγά, κουταλιά κουταλιά απο την κρέμα που έχουμε βράσει.

  6. 6

    Χτυπάμε μέχρι να γίνει μια ωραία άσπρη αφράτη κρέμα. Μπορούμε να διακοσμήσουμε και να γεμίσουμε μια τούρτα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

ΝΙΚΟΛ
ΝΙΚΟΛ @cook_8451771
Ενδιαφερουσα συνταγη μπορεις να την συντηρησεις στο ψυγειο?

Από

TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
στις
Λήμνος,Γερμανία
Η μαγειρική όπως και η Αγάπη.... νομίζω πως δέν έχουν όρια για κανέναν!
Δες περισσότερα