Κρέμα με γάλα καρύδας
Εξωτική γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από βιβλίο του Παρλιάρου. Αντί για κανέλα εγώ έβαλα κορνφλέικς. Οι συνδιασμοί είναι πολλοί ανάλογα με τα γούστα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε 300 γρ. από το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα. Σε μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο γάλα, το κορν φλάουρ και τ΄ αυγά.
-
2
Πριν βράσει το γάλα στη κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα το μείγμα αυγών - γάλακτος - κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα (όχι να βράσει) και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
-
3
Σερβίρουμε σε μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα αν θέλουμε.
Σχόλια (10)