ANGOLINA
ANGOLINA @cook_8455596
,ΕΛΛΑΔΑ

Εξωτική γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από βιβλίο του Παρλιάρου. Αντί για κανέλα εγώ έβαλα κορνφλέικς. Οι συνδιασμοί είναι πολλοί ανάλογα με τα γούστα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 ατομικά μπολ
  1. 80 γρ. ζάχαρη
  2. 30 γρ. κόρν φλάουρ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε 300 γρ. από το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα. Σε μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο γάλα, το κορν φλάουρ και τ΄ αυγά.

  2. 2

    Πριν βράσει το γάλα στη κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα το μείγμα αυγών - γάλακτος - κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα (όχι να βράσει) και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

  3. 3

    Σερβίρουμε σε μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα αν θέλουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Πολύ ενδιαφέρον...χμμμ...και πού βρίσκουμε γάλα καρύδας; Στα ψυγεία/στα ράφια του super market ή κάπου πιο εξειδικευμένα;

Από

ANGOLINA
ANGOLINA @cook_8455596
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
Είμαι 40 ετών , μητέρα μιας 12χρονης κούκλας , εργάζομαι ως γραμματέας σε κατασκευαστική εταιρεία και είμαι παντρεμένη εδώ και 15 χρόνια.
Δες περισσότερα