Κρέμα ρόδι
Ελαφριά, γεμάτη αντιοξειδωτικά και απολύτως νηστίσιμη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή ήταν σε μια συσκευασία νισεστέ. Εναλλακτικά, λέει ότι γίνεται με χυμό λεμόνι. Σίγουρα, εκεί θα θέλει και παραπάνω ζάχαρη. Εγώ, και εδώ θα ήθελα περισσότερη οπότε προσαρμόστε την στα γούστα σας.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σ' ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το χυμό, τη ζάχαρη και το νισεστέ.
-
2
Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί ο νισεστές.
-
3
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα.
-
4
Σερβίρουμε σε μπωλ και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Σχόλια (2)
Ευχαριστούμε πολύ γιά την ιδέα,αλήθεια τι έχεις προσθέσει από πάνω και μας το κρατάς κρυφό;