Κρεμμυδοκεφτεδάκια με ντιπ γιαουρτιού με δυόσμο

21 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
knorr
knorr @cook_8501103
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να βάλετε σε 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι το περιεχόμενο ενός φακέλου κρεμμυδόσουπας μαζί με λίγο ελαιόλαδο και να φτιάξετε ντιπ κρεμμυδιού για ψητές πατάτες στη χόβολη ή με αλουμινόχαρτο στο φούρνο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-6 άτομα
  1. 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος από την «ελιά»
  2. 2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  3. 1/2 ποτήρι του νερού γάλα φρέσκο
  4. 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  5. 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  6. 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο κλασικό
  7. 3/4 από ένα φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
  8. 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  9. 1 φάκελο κρεμμυδόσουπα
  10. Υλικά για το ντιπ
  11. 1 γιαούρτι 3,5% λιπαρά στραγγιστό
  12. 1 κουτ. γλυκού δυόσμο
  13. 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  14. λίγο ελαιόλαδο κλασικό
  15. αλάτι, πιπέρι ανάλογο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τα κρεμμυδοκεφτεδάκια, σε μία λεκάνη ρίχνετε όλα τα υλικά και ζυμώνετε καλά. Τα βάζετε στο ψυγείο για 40’.

  2. 2

    Στη συνέχεια, πλάθετε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

  3. 3

    Για το ντιπ, σε ένα μπολ ρίχνετε τα υλικά, τα ανακατεύετε και τα αφήνετε στο ψυγείο για 20 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα