Κρέπες κις λορέν
Κρέπες στον φούρνο ρολάκια με γέμιση κις λορέν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ένα μυστικό,να είναι προθερμασμένος ο φούρνος και οταν τις βάλω να τις έχω σκεπάσει με αλουμινόχαρτο και 10 λεπτα πριν,να το βγάλω ωστε να πάρουν χρώμα απο πάνω!Εείναι πάρα πολύ γευστικές,τις έκανα στα γενέθλια του γιού μου και ξετρελάθηκαν όλοι οι καλεσμένοι. Καλή επιτυχία!
Υλικά
-
Βασική συνταγή για κρέπες
-
Για τη γέμιση
-
1 κούπα ψιλοκομμένο μπέικον
-
1 κουταλιά μαργαρίνη
-
1 σκελίδα σκόρδο τρυμμένο
-
1 κούπα μανιτάρια φέτες
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 κούπες τυρί για μακαρόνια (ρεγκάτο)
-
2 κούπες κρέμα γάλακτος
-
1 κουπα μοτσαρέλλα
-
λίγο πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Θα χρειαστούμε 12 κρέπες και ενα μακρόστενο ταψι για να τις τοποθετήσουμε σαν της φωτογραφίας.
-
2
Ετοιμάζουμε τη γέμισηΣοτάρουμε το μπέικον στο τηγάνι μόνο του,ωσπου να πάρει λίγο χρώμα. Το βγάζουμε και το βάζουμε σ'ένα μπολ.
-
3
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τη μαργαρίνη να λιώσει και σοτάρουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και σε 2 λεπτά ρίχνω και τα μανιτάρια να σοταριστούν.
-
4
Μετά,βάζω και αυτά στο μπόλ που είναι το μπέικον,ρίχνω το τυρί και το πιπέρι και ανακατευω να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
-
5
Μοιράζω τη γέμιση στις κρέπες και τις τυλίγω ρολά.
-
6
Τέλος αφου τις έχω αραδιάσει στο ταψακι μου τις κόβω ανα τρία κομμάτια και όπως είναι τις περιχύνω με την κρέμα γάλακτος για να μπορει να εισχωρήσει μέσα στα κομμάτια και απλώνω τη μοτσαρέλλα.
-
7
Τις ψήνω 45'(ανάλογα το φούρνο) στους 200οC
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)