κύρια φωτογραφία συνταγής Κρέπες χωρίς γλουτένη (gluten-free)
Νεφέλη Κον
Νεφέλη Κον @cook_8517233
,Ελλάδα

Πεντανόστιμες και υγιεινές κρέπες για αυτούς που αποφεύγουν την γλουτένη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η γλουτένη δένει την ζύμη και εφόσον η δική μας δεν έχει πρέπει να την προσέξουμε στο γύρισμα για να μην μας διαλύσει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
8-10 κρέπες
  1. 2 κούπες γάλα της επιλογής σας (εγώ βάζω almond ή huzelnut milk)
  2. 2 1/4 κούπες ρυζάλευρο (εγώ χρησιμοποιώ από μαύρο ρύζι)
  3. 1/4 της κούπας ελαιόλαδο
  4. 1 κτσ ελαιόλαδο (για κάθε κρέπα)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ ρίχνω όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάω για να ομογενοποιηθεί.

  2. 2

    Βάζω το τηγάνι στην φωτια και βάζω λίγο λάδι για να κάψει.

  3. 3

    Βάζουμε όσο μείγμα χρειάζεται για να καλυφθεί το τηγάνι μας και χαμηλώνουμε την φωτιά.

  4. 4

    Όταν γίνει από την μία μεριά γυρίζουμε από την άλλη προσεκτικά.

  5. 5

    Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη μας.(κάθε φορά προσθέτουμε και λίγο λαδάκι για να μην μας καεί.)

  6. 6

    Στο τέλος προσθέστε τα υλικά της επιλογής σας.

Αντιδράσεις

Σχόλια

Nina Kiriakidou
Nina Kiriakidou @cook_24909837
Κοριτσια ποιος θα μου πει που θα βρω ρυζαλευρο??? Ουτε στο ΑΒ ουτε στο Σκλαβενιτη βρικα .

Από

Νεφέλη Κον
Νεφέλη Κον @cook_8517233
στις
,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα