Κρέπες-αμαρτία στο φούρνο
Κρέπες πολύ-πολύ γευστικές που όλοι θ'αναρωτιούνται τι βάλατε μέσα και είναι τόσο νόστιμες...
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα τριγωνάκια τυρί-άλλειμα τύπου λα βας κι ριτ δίνει ωραία και γεμάτη γεύση σε αυτή τη συνταγή. Είναι πολύ γευστικό, το κάνω όταν έχω κόσμο και πάντα εντυπωσιάζονται απ'τη γεύση!
Υλικά
-
8-10 φύλλα κρέπας, ανάλογα με το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε
-
200 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
-
1 κουτί μανιτάρια κονσέρβας
-
2 πιπεριές φλωρίνης ψιλοκομμένες
-
8-10 τριγωνάκια τυρί-άλλειμα (τύπου λα βας κι ριτ)
-
200 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί που λιώνει
-
λίγη τριμμένη φρυγανιά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για αρχή ρίχνουμε στο ταψί μας λίγη τριμμένη φρυγανιά.
-
2
Κατόπιν ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε τηγάνι και τσιγαρίζουμε με τη σειρά τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το μπέικον.
-
3
Παίρνουμε ένα φύλλο κρέπας, αλείφουμε ένα τριγωνάκι τυρί, προσθέτουμε λίγο κίτρινο τυρί και μια κουταλιά απο το μείγμα πιπεριές-μανιτάρια-μπέικον, τυλίγουμε τη κρέπα σε ρολό και την τοποθετούμε στο ταψί.
-
4
Συνεχίζουμε μέχρι να τυλίξουμε όλα τα φύλλα και να γεμίσει το ταψί μας.
-
5
Ρίχνουμε απο πάνω λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί και την κρέμα γάλακτος.
-
6
Ψήνουμε για λίγη ώρα στο φούρνο, μέχρι να πάρει χρώμα απο πάνω.
Σχόλια (10)