Κρεπούλες
Εύκολη και νόστιμη. Ιδανική για ενα Κυριακάτικο πρωί αλλά και για απογευμετινό γλυκάκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σημαντικο ειναι το τηγάνι να ειναι αντικολλητικό γιατι αλλιώς θα κολήσει πάνω στο τηγάνι και οι κρέπες σας θα αποτύχουν.Μην σας ανησυχήσει αν δεν φουσκώσει, η συγκεκριμένη συνταγη δεν φουσκώνει.Αντι για τα υλικά μπισκοτο,αμύγδαλο μπορείτε να βάλετε ό,τι υλικό θέλετε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω τα αυγά το αλεύρι και το γαλα, μετα βαζω το ελαιολαδο και τις βανίλιες.
-
2
Το αφήνω για μισή ώρα.
-
3
Βάζω σε ένα αντικολητικό τηγανάκι μια μεγάλη κουταλία απο το μιγμα της κρέπας.
-
4
Μολις ψηθεί και απο τις δυο πλευρες την βγαζουμε.
-
5
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτην και με το υπολοιπο μιγμα.
-
6
Στο τέλος βαζω την μερεντα, το μπισκοτο, το αμύγδαλο και τις φράουλες μεσα στην κρεπα και τυλιγω φτιαχνοντας τριγωνάκι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια