κύρια φωτογραφία συνταγής Κροκέτες Αυγών

Κροκέτες Αυγών

16 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 μερίδες
  1. 3 κ.σ. βούτυρο
  2. 1 κ.σ κομμένο κρεμμύδι
  3. 1 κ.γ. ψιλοκομμένος μαιντανός
  4. 4 κ.σ. αλεύρι
  5. 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό γάλα
  6. 6 σφιχτά αυγά κομμένα
  7. 2 χτυπητά αυγά
  8. 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  9. αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμάνετε ηλιέλαιο σε φριτέζα.

  2. 2

    Κάψτε το βούτυρο σε τηγάνι.

  3. 3

    Προσθεστε το κρεμμύδι και το μαιντανό.

  4. 4

    Μαγειρέψτε για 2 λεπτά.

  5. 5

    Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε καλά.

  6. 6

    Ρίξτε το ζεστό γάλα, ανακατέψτε και αλατοπιπερώστε.

  7. 7

    Συνεχίστε το μαγείρεμα για 6-7 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

  8. 8

    Ανακατεύετε κάθε τόσο.

  9. 9

    Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.

  10. 10

    Βάλτε τα κομμένα αβγά σε ένα μεγάλο μπολ και ρίξτε την σάλτσα. Ανακατέψτε καλά.

  11. 11

    Φτιάξτε με το μίγμα κροκέτες. Περάστε τις στο χτυπητό αβγό και ύστερα βάλτε τις στην φρυγανιά.

  12. 12

    Τηγανίστε τις κροκέτες στην φριτέζα για 2 λεπτά. Αν θέλετε σερβίρετε με σάλτσα ντομάτα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

melitzana
melitzana @cook_8452037
στις