Κροκέτες Μπακαλιάρου 2

Bαθμολογία: 5
       
 
3 ψήφοι
,

Κροκέτες Μπακαλιάρου 2
photo: lenale

Συνταγή από:

ΛΙΤΣΑ901

2 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου αλμυρό
  • 3 αυγά μέτρια
  • 1 κουταλιά σοδα
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • νερό
  • λίγο πιπέρι
  • λάδι για το τηγανισμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με θαλασσινά
Μέθοδος: Τηγανιού
Δυσκολία: Γρήγορο , Εύκολο
Περιέχει: Αβγά
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ξεκοκαλίζουμε προσεχτικά το μπακαλιάρο, κάνοντας το κρέας του μικρά κομματάκια.
  2. Χτυπάμε τα αυγά.
  3. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα.
  4. Κάνουμε το αλεύρι με το νερό έναν πυχτό χυλό.
  5. Ρίχνουμε στο χυλό τα αυγά, τα κομματάκια μπακαλιάρου,το πιπέρι και ανακατεύουμε.
  6. Βάζουμε το λάδι να κάψει.
  7. Ρίχνουμε μία μία κουταλιά από το μείγμα στο καυτό λάδι.
  8. Τηγανίζουμε μέχρι οι κροκέτες πάρουν ένα χρυσο χρώμα και τις βγάζουμε σε απορροφυτικό χαρτί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τηγανίστε σε ελαιόλαδο και σερβίρετε με σκορδαλιά.

Σχετικές συνταγές

    4 Όλα

    #
    Σχόλιο από lenale, 16-11-09  
    Λίτσα μου πολύ ωραία συνταγή!!!Κι εμείς με τον ίδιο τρόπο τις κάνουμε, αφού πρώτα ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο.
    #
    Σχόλιο από Bettina1977, 8-9-10  
    Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω άν μπορούμε να ψήσουμε τις κροκέτες στο φούρνο, στον αέρα, γιατί αποφεύγω τα τηγανιτά.
    #
    Σχόλιο από Λυδια Φωκα, 4-1-12  
    οχι δεν ψηνονται στον φουρνο...πολυ ωραια συνταγη ...μπραβο σου...
    #
    Σχόλιο από rita49, 23-4-17  

    3 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από lenale, 16-11-09  
    Λίτσα μου πολύ ωραία συνταγή!!!Κι εμείς με τον ίδιο τρόπο τις κάνουμε, αφού πρώτα ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο.
    #
    Σχόλιο από Λυδια Φωκα, 4-1-12  
    οχι δεν ψηνονται στον φουρνο...πολυ ωραια συνταγη ...μπραβο σου...
    #
    Σχόλιο από rita49, 23-4-17  

    1 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Bettina1977, 8-9-10  
    Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω άν μπορούμε να ψήσουμε τις κροκέτες στο φούρνο, στον αέρα, γιατί αποφεύγω τα τηγανιτά.

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ'...
    Μερικά ψάρια είναι
    Οι μεσογειακοί λαοί πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ό...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Ο εθνικός μας μπακαλιάρος!
    H κατανάλωση του βακαλάου στην Ελλάδα έχει επετεια...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Θαλασσινά
    Ένα βιβλίο 4 αγαπημένων συνταγών, του/της patsoulaki
    ντιπ
    Ένα βιβλίο 21 αγαπημένων συνταγών, του/της anif
    ψάρια
    Ένα βιβλίο 6 αγαπημένων συνταγών, του/της rita49
    ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ!!...
    Ένα βιβλίο 41 αγαπημένων συνταγών, του/της mavanna
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 241 αγαπημένων συνταγών, του/της giannis kr