Κροκέτες Μπακαλιάρου 2

Bαθμολογία: 5
       
 
2 ψήφοι
,

Κροκέτες Μπακαλιάρου 2
photo: lenale

Συνταγή από:

ΛΙΤΣΑ901

2 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου αλμυρό
  • 3 αυγά μέτρια
  • 1 κουταλιά σοδα
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • νερό
  • λίγο πιπέρι
  • λάδι για το τηγανισμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με θαλασσινά
Μέθοδος: Τηγανιού
Δυσκολία: Εύκολο , Γρήγορο
Περιέχει: Αβγά
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ξεκοκαλίζουμε προσεχτικά το μπακαλιάρο, κάνοντας το κρέας του μικρά κομματάκια.
  2. Χτυπάμε τα αυγά.
  3. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα.
  4. Κάνουμε το αλεύρι με το νερό έναν πυχτό χυλό.
  5. Ρίχνουμε στο χυλό τα αυγά, τα κομματάκια μπακαλιάρου,το πιπέρι και ανακατεύουμε.
  6. Βάζουμε το λάδι να κάψει.
  7. Ρίχνουμε μία μία κουταλιά από το μείγμα στο καυτό λάδι.
  8. Τηγανίζουμε μέχρι οι κροκέτες πάρουν ένα χρυσο χρώμα και τις βγάζουμε σε απορροφυτικό χαρτί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τηγανίστε σε ελαιόλαδο και σερβίρετε με σκορδαλιά.

Σχετικές συνταγές

    3 Όλα

    #
    Σχόλιο από lenale, 16-11-09  
    Λίτσα μου πολύ ωραία συνταγή!!!Κι εμείς με τον ίδιο τρόπο τις κάνουμε, αφού πρώτα ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο.
    #
    Σχόλιο από Bettina1977, 8-9-10  
    Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω άν μπορούμε να ψήσουμε τις κροκέτες στο φούρνο, στον αέρα, γιατί αποφεύγω τα τηγανιτά.
    #
    Σχόλιο από Λυδια Φωκα, 4-1-12  
    οχι δεν ψηνονται στον φουρνο...πολυ ωραια συνταγη ...μπραβο σου...

    2 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από lenale, 16-11-09  
    Λίτσα μου πολύ ωραία συνταγή!!!Κι εμείς με τον ίδιο τρόπο τις κάνουμε, αφού πρώτα ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο.
    #
    Σχόλιο από Λυδια Φωκα, 4-1-12  
    οχι δεν ψηνονται στον φουρνο...πολυ ωραια συνταγη ...μπραβο σου...

    1 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Bettina1977, 8-9-10  
    Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω άν μπορούμε να ψήσουμε τις κροκέτες στο φούρνο, στον αέρα, γιατί αποφεύγω τα τηγανιτά.

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ'...
    Πως θα ξεχωρίσουμε το φρέσκο ψάρι
    Απο την ουρά ή από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Θαλασσινά
    Ένα βιβλίο 4 αγαπημένων συνταγών, του/της patsoulaki
    θαλασσινα
    Ένα βιβλίο 139 αγαπημένων συνταγών, του/της toniadimitropoulou
    ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ!!...
    Ένα βιβλίο 41 αγαπημένων συνταγών, του/της mavanna
    Θαλασσινά
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της Rataplanis
    ντιπ
    Ένα βιβλίο 21 αγαπημένων συνταγών, του/της anif