κύρια φωτογραφία συνταγής Κροκέτες Μπακαλιάρου 2
ΛΙΤΣΑ901
ΛΙΤΣΑ901 @cook_8456848
κοζανη,ελλαδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Τηγανίστε σε ελαιόλαδο και σερβίρετε με σκορδαλιά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου αλμυρό
  2. 3 αυγά μέτρια
  3. 1 κουταλιά σοδα
  4. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  5. νερό
  6. λίγο πιπέρι
  7. λάδι για το τηγανισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεκοκαλίζουμε προσεχτικά το μπακαλιάρο, κάνοντας το κρέας του μικρά κομματάκια.

  2. 2

    Χτυπάμε τα αυγά.

  3. 3

    Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα.

  4. 4

    Κάνουμε το αλεύρι με το νερό έναν πυχτό χυλό.

  5. 5

    Ρίχνουμε στο χυλό τα αυγά, τα κομματάκια μπακαλιάρου,το πιπέρι και ανακατεύουμε.

  6. 6

    Βάζουμε το λάδι να κάψει.

  7. 7

    Ρίχνουμε μία μία κουταλιά από το μείγμα στο καυτό λάδι.

  8. 8

    Τηγανίζουμε μέχρι οι κροκέτες πάρουν ένα χρυσο χρώμα και τις βγάζουμε σε απορροφυτικό χαρτί.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

lenale
lenale @cook_8459878
Λίτσα μου πολύ ωραία συνταγή!!!Κι εμείς με τον ίδιο τρόπο τις κάνουμε, αφού πρώτα ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο.

Από

ΛΙΤΣΑ901
ΛΙΤΣΑ901 @cook_8456848
στις
κοζανη,ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα