Κροκέτες Μπακαλιάρου 2
Λίγα μυστικά ακόμα
Τηγανίστε σε ελαιόλαδο και σερβίρετε με σκορδαλιά.
Υλικά
-
1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου αλμυρό
-
3 αυγά μέτρια
-
1 κουταλιά σοδα
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
νερό
-
λίγο πιπέρι
-
λάδι για το τηγανισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεκοκαλίζουμε προσεχτικά το μπακαλιάρο, κάνοντας το κρέας του μικρά κομματάκια.
-
2
Χτυπάμε τα αυγά.
-
3
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα.
-
4
Κάνουμε το αλεύρι με το νερό έναν πυχτό χυλό.
-
5
Ρίχνουμε στο χυλό τα αυγά, τα κομματάκια μπακαλιάρου,το πιπέρι και ανακατεύουμε.
-
6
Βάζουμε το λάδι να κάψει.
-
7
Ρίχνουμε μία μία κουταλιά από το μείγμα στο καυτό λάδι.
-
8
Τηγανίζουμε μέχρι οι κροκέτες πάρουν ένα χρυσο χρώμα και τις βγάζουμε σε απορροφυτικό χαρτί.
Σχόλια (3)