Κρουασάν καραμέλας
Αφράτα κρουασάν με γέμιση καραμέλας
Υλικά
-
Ζύμη κρουασάν της αρεσκείας σας ή δύο συσκευασίες έτοιμες
-
3 κ.σ. καραμέλα γάλακτος (έχει η bon maman), Dulce de leche ή βαριόνκα (σε καταστήματα με ρώσικα προιόντα)
-
Τριμμένο μπισκότο ή ξηροί καρποί (προαιρετικά)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αραδιάζουμε τη ζύμη σε τρίγωνα σε φύλλο σιλικόνης ή λαδόκολλα
-
2
Βάζουμε ένα κ.γ. καραμέλα στη βάση του τριγώνου
-
3
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με τριμμένα μπισκότα ή ξηρούς καρπούς
-
4
Τυλίγουμε απ'τη βάση προς τη μύτη του τριγώνου
-
5
Ψήνονται στους 180 C στον αέρα ή 200 με αντιστάσεις σε 10-14΄-εκτός κι αν έχετε άλλες οδηγίες
-
6
Αξίζουν να τα τιμήσετε ζεστά
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια