Κρουασάν σε 5 λεπτά

Μαγειρεύτηκε 7 φορές
roulaz
roulaz @cook_8458798
,ΕΛΛΑΔΑ

Νόστιμα και γρήγορα σπιτικά κρουασάν...

Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα αυτή τη συνταγή στο site Συνταγές από σπίτι και τη μοιράζομαι μαζί σας γιατί τα έφτιαξα και έγιναν ανάρπαστα...Να'σαι καλά Αλεξάνδρα!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
8 κρουασάν
  1. 250 γρ. αλέυρι
  2. 8 γρ. baking powder
  3. 1 πρέζα αλάτι
  4. 125 γρ. μαργαρίνη soft
  5. 125 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  6. μερέντα ή μαρμελάδα σφιχτή για τη γέμιση
  7. Αυγό για να τα αλλείψουμε

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε το γιαούρτι, μαργαρίνη, αλάτι,baking powder με το χέρι και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι ώσπου να γίνει μαλακή κ εύπλαστη ζύμη.

  2. 2

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.

  3. 3

    Την ανοίγουμε σε κύκλο και με μαχαίρι την κόβουμε σε 8 κομμάτια πάνω στα οποία βάζουμε μια κουταλιά μερέντα η μαρμελάδα.

  4. 4

    Τυλίγουμε σε κρουασάν,από την φαρδιά πλευρά δλδ προς την γωνία.

  5. 5

    Τα βάζουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα (μεγάλη ανακάλυψη η λαδόκολλα που δεν λερώνει το ταψί)

  6. 6

    Αλείφουμε με το αυγό για να πάρουν ωραίο χρωματάκι και ψήνουμε για 20΄ περίπου ανάλογα με τον φούρνο μας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (7)

Σχόλια (51)

NIN
NIN @cookNIN
ποσο λεπτη πρεπει να ειναι η ζυμη που θα ανοιξουμε σε δισκο?

Από

roulaz
roulaz @cook_8458798
στις
,ΕΛΛΑΔΑ