kimwlos
kimwlos @kimwlos
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα

Η συνταγή προέκυψε λόγω ανάγκης εκκαθάρισης του ψυγείου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Κατά την γνώμη μου ό,τι περιέχει πράσο και φέτα είναι πεντανόστιμο.Το φλυτζανάκι που χρησιμοποιώ είναι το κλασικό μικρό φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
1 πυρεξ 25χ15
  1. 2 πράσα το λευκό μέρος
  2. 100 γρ. κίτρινα τυριά
  3. 100 γρ. φέτα
  4. 1 φλ/κι ελαιόλαδο
  5. 2 φλ/κι αλέυρι
  6. 1 φλ/κι σιμιγδάλι ψιλό
  7. 1 κ.γλ. baking powder
  8. δύοσμο ξερό
  9. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χορντό μέρος του τρίφτη και τα βάσουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν.

  2. 2

    Κόβουμε τα πράσσα σε ροδέλες.

  3. 3

    Ανακατεύουμε με τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το σουσάμι.

  4. 4

    Ζυμώνουμε ως να ενωθούν τα υλικά μας.

  5. 5

    Μεταφέρουμε σε λαδωμένο ταψί.

  6. 6

    Πασπαλίζουμε με σουσάμι.

  7. 7

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 60 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

Αννούλα του χιονιά
Αννούλα του χιονιά @annoulatouxionia
σιμιγδάλι ψιλό ή χοντρό; και όταν λέμε φλιτζάνι του καφέ, εννοούμε το μικρό, κλασικό φλιτζάνι του ελληνικού καφέ; ευχαριστώ

Από

kimwlos
kimwlos @kimwlos
στις
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
Φτάσε όπου δεν μπορείς!!! Είμαι η kimwlos (με σήμα την φώκια), κατά κόσμον Δήμητρα μέλος της συνταγοπαρέας από το 2011. Γιαννιώτισσα γέννημα θρέμμα αλλά και κρητικιά εκ γάμου. Αγαπώ το καλό φαγητό, λατρεύω τη ζαχαροπλαστική και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές. Στο ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς. Μεγάλη αγάπη η Κρήτη και η παράδοση, είτε μαγειρική είτε χορευτική είτε μουσική, είμαι κορίτσι παραδισιακό πως να το κάνουμε. Θα με βρεις και στο instagram: https://www.instagram.com/kimwlos/ Όλες οι συνταγές μου και στο cookwithdimitra.com
Δες περισσότερα