Ξυπόλητη κολοκυθόπιτα;;; Μας έπιασαν στα πράσα
Η συνταγή προέκυψε λόγω ανάγκης εκκαθάρισης του ψυγείου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Κατά την γνώμη μου ό,τι περιέχει πράσο και φέτα είναι πεντανόστιμο.Το φλυτζανάκι που χρησιμοποιώ είναι το κλασικό μικρό φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χορντό μέρος του τρίφτη και τα βάσουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν.
-
2
Κόβουμε τα πράσσα σε ροδέλες.
-
3
Ανακατεύουμε με τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το σουσάμι.
-
4
Ζυμώνουμε ως να ενωθούν τα υλικά μας.
-
5
Μεταφέρουμε σε λαδωμένο ταψί.
-
6
Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 60 λεπτά.
Σχόλια (13)