κύρια φωτογραφία συνταγής Λαδογιαουρτένια Ευδοκίας
πατσιλινάκου
πατσιλινάκου @cook_8450522

Εξαιρετική, εύκολη και γευστική σαλτσούλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο μου (Ευδοκία Πατσιλινάκου) "Μεζεδάκια γα μερακλήδες", το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος (Καμπανά).

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

Περίπου 2 φλ. τσαγιού
  1. 250 g γιαούρτι σακούλας
  2. 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  3. 5 κομμάτια λιαστής ντομάτας, ψιλοκομμένα
  4. 100 g φέτα σκληρή πικάντικη, τριμμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με το γιαούρτι και χτυπάμε το μίγμα "στο χέρι", με ένα πιρούνι.

  2. 2

    Προσθέτουμε τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (17)

evdoba
evdoba @evdoba
Πολύ ωραίο συνοδευτικό για μεζεδάκια! Το έκανα χτες το βράδυ και άρεσε πολύ.
Στη μισή ποσότητα ψιλόκοψα και λίγο αγγουράκι τουρσί.
ευχαριστούμε!!

Από

πατσιλινάκου
στις