Margiova
Margiova @KoXan

Νηστίσιμα κουλουράκια με κρασί και καβουρδισμένο σησάμι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρούνται σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για πολλές μέρες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 ποτήρια κόκκινο κρασί
  2. 2 ποτήρια ζάχαρη
  3. 3 ποτήρια ελαιόλαδο
  4. 1 ποτήρι σησάμι καβουρδισμένο
  5. 2 κ.γ.κανέλα
  6. 1 κ.γ. σόδα στο λεμόνι
  7. 2 μπέικιν πάουντερ
  8. 2 κιλά αλεύρι περίπου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καβουρντίζουμε το σησάμι σ'ένα τηγάνι και το αφήνουμε να κρυώσει.

  2. 2

    Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία λεκάνη και ανακατεύουμε να γίνει μία ομοιογενής ζύμη προσθέτοντας σιγά σιγά το αλεύρι.

  3. 3

    Πλάθουμε τα κουλουράκια μας ή αν έχουμε μηχανή για μπισκότα τη χρησιμοποιούμε.

  4. 4

    Τα αραδιάζουμε στο ταψί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

nekti
nekti @cook_8455180
Οταν λες 2 μπεικιν τι εννοείς;;; 2 κουταλάκια;

Από

Margiova
Margiova @KoXan
στις