Λαγουδίνα με ζαχαρόπαστα
Πασχαλινή λαγουδίνα που θα στολίσει το πασχαλινό τραπέζι μας
Υλικά
-
χρώματα ζαχαροπλαστικής
-
2 μοσχοκάρφια για ματάκια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χωρίζουμε και βάφουμε την ζαχαρόπαστα μας
-
2
Ανοίγουμε ένα οβάλ φύλο που θα μας χρησιμέψει σαν βάση
-
3
Κάνουμε ψαλιδιές γύρω γύρω με το ψαλίδι μας.
-
4
Ετοιμάζουμε το σωματάκι της λαγουδίνας μας. Φτιάχνουμε το παντελόνι και κολάμε 2 κοματάκια άσπρη ζαχαρόπαστα για πόδια. Κάνουμε με μια οδοντογλυφίδα γραμμές για δακτυλάκια
-
5
Μετά πλάθουμε το σωματάκι μας και το κολλάμε πάνω στο παντελονάκι
-
6
Κατ' αυτό τον τρόπο φτιάχνουμε και το κεφαλάκι της λαγουδίνας μας. Μπήγουμε 2 μοσχοκάρφια για ματάκια και με ροζ ζαχαρόπαστα φτιάχνουμε μύτη και γιακά. Με άλλο κομμάτι ζαχαρόπαστας κάνουμε ένα μακρύ κορδόνι, το τυλίγουμε κουλουριαστά και έτοιμη η θήκη για το αυγό μας
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)