Λαχταριστό παγωτό βανίλια
Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους με κάτι γρήγορο και εύκολο, δεν έχετε παρά να φτιάξετε ένα παγωτό... χωρίς παγωτομηχανή!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η φυτική σαντιγύ που χρησιμοποιώ εγώ είναι η Kretore.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρότερη ή μεγαλύτερη ποσότητα εβαπορέ,αρκεί να είναι ίση με αυτή του ζαχαρούχου. Για παράδειγμα 200ml εβαπορέ-200ml ζαχαρούχο.
Υλικά
-
Παγωτό Βανίλια
-
1 φυτική σαντιγύ (πράσινη συσκευασία)
-
500 ml γάλα εβαπορέ
-
500 ml γάλα ζαχαρούχο
-
2 κρόκους αβγών
-
4 βανίλιες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ένα μπωλ τη φυτική σαντιγύ και τη χτυπάω με το μίξερ.
-
2
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζω να χτυπάω με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο και λείο μίγμα.
-
3
Περιχύνω το χυλό σε ένα μπωλ.
-
4
Το βάζω στην κατάψυξη και το αφήνω να παγώσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)