Λαχταριστό πρωτεϊνικό σάντουιτς

Ένα δυναμωτικό σάντουιτς, ιδανικό για όλους, και όσους... καταπίνουν πρωτείνες, χωρίς τη χρήση κρέατος.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ρίχνουμε πάπρικα απο πάνω για διακόσμηση. Φτάνει για 2 μερίδες και συνοδεύεται αποκλειστικά με παγωμένη μπύρα. Όσον αφορά τον λιναρόσπορο, μπορείτε να αγοράσετε ένα σακουλάκι και να το κάνετε σκόνη (στο γουδί ή αλλού) και να το φυλάξετε για χρήση μέσα σε ένα μπόλ, εκτός ψυγείου. Καλή όρεξη, περιμένω σχόλια!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τις φέτες αβοκάντο στο χυμό από ένα λεμόνι να πάρουν άρωμα. Επειτα βάζουμε τα πιττάκια στο φούρνο στους 150-160 με αντιστάσεις για 5-10 λεπτά, δεν θέλουμε να ξεροψηθούν αλλά να είναι μαλακά και αφράτα.
-
2
Χτυπάμε τα ασπράδια με το λινάρι και πιπέρι (όσο θέλουμε) με ένα πιρούνι και τηγανίζουμε το μίγμα ώστε να γίνει ομελέτα. Οσο λιγότερο λάδι για τηγάνισμα τόσο το καλύτερο. Στη συνέχεια βάζουμε πάνω στα 2 πιττάκια από 1 φέτα αβοκάντο και 1 φέτα ντομάτα και πάνω το τυρί και τα ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει.
-
3
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το ταμπάσκο και την αφήνουμε στην άκρη.
-
4
Οταν είναι έτοιμη η ομελέτα, τη κόβουμε στα 4. Βγάζουμε τα πιττάκια από το φούρνο και αλείφουμε τις άδειες πιττες με την mayo. Βάζουμε στις φέτες με το τυρί εναλλάξ την ομελέτα, το αβοκάντο, τη ντομάτα και απο πάνω τις πίττες με τη mayo, σαν σαντουιτς-πύργος.
-
5
Ρίχνουμε πάπρικα απο πάνω για διακόσμηση. Φτάνει για 2 μερίδες και συνοδεύεται αποκλειστικά με παγωμένη μπύρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)