Λαυράκι με βάση λεμόνι
barbaraant
@cook_8472306
Πεντανόστιμο και πολύ μαλακό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται πολύ ωραία με μπρόκολο
Υλικά
-
3 λεμόνια κομμένα ροδέλες
-
3 λαυράκια
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
βασιλικός
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάλτε στο ταψί τα λεμόνια στον πάτο ώστε να καλυφθεί.
-
2
Βάλτε πάνω τα ψάρια βάλτε τα μυρωδικά, το αλάτι και το λάδι, λίγο νερό, σπεπάστε τα και ψήστε 40 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο.
-
3
Μετά βάλτε τα στο πιάτο και ρίξτε πάνω το λάδι απο το ταψί.
Σχόλια (3)