stellaaa
stellaaa @cook_8468950

Είναι μια πολύ εύκολη συνταγή που θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το πυρέξ πρέπει να μπει στο φούρνο χαμηλά (στη δεύτερη σκάλα του φούρνου από κάτω) για να μην ξεραθούν τα λαζάνια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 άτομα
  1. 1/2 κιλό Λαζάνια
  2. 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
  3. 250 γραμ. Γκούντα
  4. 250 γραμ. Ένταμ
  5. 250 γραμ. Κασέρι
  6. Αλάτι
  7. Κανέλα (λίγη)
  8. Ζάχαρη (λίγη)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα Λαζάνια 15 λεπτά. Τα σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγο λάδι να μην κολλήσουν.

  2. 2

    Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, κανέλα, ζάχαρη. Την βράζουμε μέχρι να τραβήξει τα υγρά της.

  3. 3

    Τρίβουμε τα 3 τυριά.

  4. 4

    Μέσα σε ένα πυρέξ ανακατεύουμε τα λαζάνια, τη σάλτσα, τα τυριά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς πάνω κάτω για 20 λεπτά ή στους 150 στον αέρα για 20 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

katerinakat
katerinakat @cook_8469349
νοστιμοτατο!μια πολυ καλη και γρηγορη λυση ειτε για κυριως,ειτε για συνοδευτικο.μολις το σερβιρα το τιμησαν ολοι.φυσικα μετα ζητησαν τη συνταγη.μπραβο!!!

Από

stellaaa
stellaaa @cook_8468950
στις