κύρια φωτογραφία συνταγής Λευκό γλάσο με καραμέλα

Λευκό γλάσο με καραμέλα

19 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Βυσσινάκι
Βυσσινάκι @cook_8494860
,

Είναι μια πολύ απλή κρέμα με υπέροχη γεύση που χρησιμοποιώ σε τούρτες και βασιλόπιτες!

Λίγα μυστικά ακόμα

Πριν το βάλετε στην κατάψυξη ίσως σας φανεί λίγο ρευστό. Μην το φοβηθείτε, μόλις βγει από την κατάψυξη θα είναι μια ελαφρώς σφιχτή κρέμα! Εγώ τη χρησιμοποιώ πάντα πάνω από αυτή τη βασιλόπιτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 φακελάκια σκόνη για σαντιγί ή 500 ml κρέμα γάλακτος
  2. Για την καραμέλα
  3. 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
  4. 1 κουταλιά σούπας νερό
  5. λίγες σταγόνες λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπήστε τη σαντιγί και αφήστε τη σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ετοιμάσετε την καραμέλα.

  2. 2

    Βάλτε σε ένα μπρίκι τη ζάχαρη με το νερό και λίγες σταγόνες λεμονιού και ανακατέψτε μέχρι να σκουρήνει και να γίνει καραμέλα.

  3. 3

    Μόλις είναι έτοιμη, ρίξτε λίγη λίγη και αργά μέσα στη σαντιγί χτυπώντας παράλληλα με το μίξερ στη δυνατή ταχύτητα.

  4. 4

    Όταν είναι έτοιμο το μείγμα βάλτε για μισή ώρα στην κατάψυξη.

  5. 5

    Έπειτα στρώστε το πάνω από το γλυκάκι που θέλετε!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Βυσσινάκι
Βυσσινάκι @cook_8494860
στις
,