κύρια φωτογραφία συνταγής Λεμονάδα σπιτική

Λεμονάδα σπιτική

42 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
anatoli-
anatoli- @Anatolianatoli

Λεμονάδα σπιτική που ξεδιψάει και τονώνει. Εύκολη και νόστιμη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρείται για 3 μήνες στο ψυγείο.  Αν φροντίσετε να κλείσει αεροστεγώς, διατηρείται και εκτός ψυγείου.Φτιάχνουμε λεμονάδα αναμειγνύοντας σιρόπι και νερό. Προτεινόμενη αναλογία αραίωσης 1 προς 3, 4 ή 5 ανάλογα με το γούστο σας.Η συνταγή είναι της κυρίας Βίκης Κουμάντου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
  1. 1 κιλό ζάχαρη
  2. 330 ml νερό
  3. χυμό περίπου από 1,5 κιλό λεμόνια
  4. ξύσμα από 2 λεμόνια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζουμε το σιρόπι, βράζοντας το νερό.  

  2. 2

    Προσθέτουμε το ξύσμα και τη ζάχαρη σε κατσαρολάκι για να διαλυθεί η ζάχαρη.  Η αναλογία είναι οριακή, κάνει το πιο πυκνό σιρόπι που μπορεί να γίνει. Αφήνουμε να κρυώσει.

  3. 3

    Μετράμε πόσο είναι το σιρόπι ζάχαρης και προσθέτουμε ίδια ποσότητα στυμμένου χυμού φρέσκου λεμονιού.  Χρησιμοποιείστε οποιοδήποτε δοχείο και για τις δύο μετρήσεις.

  4. 4

    Σουρώνουμε, ανακατεύουμε και είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

anatoli-
anatoli- @Anatolianatoli
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα