Λεοπάρ κεϊκάκια
Εντυπωσιακά και σχετικά εύκολα καπκεικς για του Αγίου Βαλεντίνου κι όχι μόνο…
Λίγα μυστικά ακόμα
Εάν χρησιμοποιήσουμε πολύ βότκα το χρώμα θα αραιώσει περισσότερο από το επιθυμητό.Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μπεζ ζαχαροπαστα με ροζ ή άλλο χρώμα της αρέσκειας μας.
Υλικά
-
Καπκεικς (κέικ σοκολάτας της Sitronella)
-
1 δόση ζαχαρόπαστα
-
καφέ και μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής (σε μορφή πάστας)
-
λίγες σταγόνες βότκα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψήνουμε τα κεικακια
-
2
Αφού κρυώσουν τα καλύπτουμε με πραλίνα
-
3
Ετοιμάζουμε τη ζαχαροπαστα και προσθέτουμε λίγο καφέ χρώμα, ώστε να πάρει μια μπεζ απόχρωση. Καλύπτουμε τα καπκεικς κόβοντας κύκλους στην ανάλογη διάσταση.Αραιώνουμε 1/4 κ.γ. καφέ χρώματος σε λίγες σταγόνες βότκας, ώστε να μπορεί να ‘’δουλευτεί’’ εύκολα με το πινέλο. Κάνουμε καφέ βουλιτσες πάνω στη ζαχαροπαστα, με ένα λεπτό πινελάκι.
-
4
Αραιώνουμε 1/4κ.γ. μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής με βότκα. Γύρω από κάθε καφέ βουλιτσα σχεδιάζουμε δυο λεπτές γραμμές (σαν παρενθέσεις)Όσο πιο πολύ γεμίζουμε με βουλιτσες τα κεικακια, τόσο πιο όμορφο δείχνει το animal print
-
5
Τα κεικακια μας είναι έτοιμα! Καλή επιτυχία
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (16)