Light Chicken Curry
Κοτόπουλο με κάρυ πιο light και πιο απλό απο αυτό, δε γίνεται! Δε γράφω όμως αναλογίες γιατί δεν τα έχω μετρήσει ποτέ και επίσης μπορεί κάποιος να θέλει περισσότερη σάλτσα, πιο έντονες γεύσεις, κτλ.. Στο περίπου το φτιάχνω εγώ, δοκιμάζοντας..
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται με ρύζι μακρύκοκο αλατισμένο και αρωματισμένο με.. καρυ φυσικά!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κοτόπουλο χωρίς λάδια ή τίποτα άλλο.
-
2
Όταν ψηθεί αφήνουμε λίγο απο το ζουμί, βάζουμε κάρρυ, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη ανάλογα με το πόσο έντονες γεύσεις θέλουμε.
-
3
Αφού βράσει λίγο με τα μπαχαρικά, προσθέτουμε το ξινόγαλο και λίγη μουστάρδα και βράζουμε πάλι για μερικά λεπτα (περίπου 5' και πολύ είναι, γιατί αλλιώς θα κόψει το ξινόγαλο..)
-
4
Δένουμε τη σάλτσα με corn flour διαλυμένο σε κρύο νερό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)