κύρια φωτογραφία συνταγής Light μερέντα
mageirissoula
mageirissoula @cook_8464125

Μία πολύ ελαφριά, γευστική, σοκολατένια κρέμα με κακάο και φουντούκι για απόλαυση με λιγότερες τύψεις!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το site του περιοδικου vita.Μία άλλη χρήση εκτός από την κλασσική με το άλλειμα σε ψωμί, είναι μία κουταλιά μέσα σε κρύο γάλα. Σα βανίλια υποβρύχιο!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1,5 βαζάκι ή ένα μεγαλύτερο
  1. 2 κουταλιές της σούπας φουντούκι σκόνη (χτυπημένα στο μπλέντερ)
  2. 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  3. 6 κουταλιές κακάο (χωρίς να έχει προσθήκη ζάχαρης)
  4. 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι (κοφτή)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα είτε με το μίξερ, είτε με το σύρμα.

  2. 2

    Βάλτε την κρέμα σε βαζάκια. Διατηρείται στο ψυγείο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (25)

Artemis1273
Artemis1273 @cook_8457256
αν δεν προσθεσουμε την αχνη??(το ζαχαρουχο απο μονο του ειναι πετιμεζι)\nτο αλευρι σε τι χρειαζεται??δεν θα εχει μυρωδια εγ οσον δεν το ψηνουμε??\nτην εχεις δοκιμασει??

Από

mageirissoula
mageirissoula @cook_8464125
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα