Light μερέντα
Μία πολύ ελαφριά, γευστική, σοκολατένια κρέμα με κακάο και φουντούκι για απόλαυση με λιγότερες τύψεις!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το site του περιοδικου vita.Μία άλλη χρήση εκτός από την κλασσική με το άλλειμα σε ψωμί, είναι μία κουταλιά μέσα σε κρύο γάλα. Σα βανίλια υποβρύχιο!
Υλικά
-
2 κουταλιές της σούπας φουντούκι σκόνη (χτυπημένα στο μπλέντερ)
-
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
-
6 κουταλιές κακάο (χωρίς να έχει προσθήκη ζάχαρης)
-
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι (κοφτή)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα είτε με το μίξερ, είτε με το σύρμα.
-
2
Βάλτε την κρέμα σε βαζάκια. Διατηρείται στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (25)