Λικέρ κυδώνι 2
glikoula
@cook_8474712
Απίθανο άρωμα και γεύση.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω τα κομμάτια του κυδωνιού μέσα σε ένα φαρδύ βάζο, κατόπιν προσθέτω την ζάχαρη, τα ξύλα κανέλλας και το τσίπουρο.
-
2
Αφήνω 20 μέρες περίπου σε δροσερό μέρος να ωριμάσουν και το ανακατεύω κάπου-κάπου για λιώσει η ζάχαρη.
-
3
Κατόπιν περνάω από τουλπάνι, σουρώνω σ ένα μπουκάλι, και είναι έτοιμο.
Σχόλια (8)
Σημειωση κανει καλο στην φωνη και λεγεται το λικερ των τραγουδιστων