Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Ένα ποτό για όχι μόνο για να το πιούμε...

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ στα γλυκά που θέλουν κονιάκ και για αυτό το λόγο κανω μεγάλη δόση,δίνει άλλο άρωμα και γεύση στα γλυκά μου...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 20 καρύδια πράσινα(φρέσκα)
  2. 2 λίτρα κονιάκ
  3. 1/2-1 κιλό ζάχαρη(ανάλογα πόσο γλύκο το θέλουμε)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Παίρνουμε 20 καρύδια πράσινα, δηλαδή σχεδόν ώριμα αλλά ακόμη φρέσκα. Τα ξεφλουδίζουμε ελαφρώς, κόβουμε στα τέσσερα και τα βάζουμε σε ένα βάζο, με 2 λίτρα κονιάκ. Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λίγη κανέλα σε ξύλο.

  2. 2

    Προσθέτουμε και την ζάχαρη και ανακατεύουμε ώσπου να λιώσει η μισή τουλάχιστον.

  3. 3

    Αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα περίπου μέχρι να γίνει τελείως σκούρο το ποτό και εχει λιώσει ολη η ζάχαρη

  4. 4

    Τελος αφαιρούμε τα καρύδια και το ξύλο κανέλας και αφού το στραγγίξουμε βάζουμε σε μπουκάλια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (12)

Ρηνα
Ρηνα @cook_8454228
θα το κανω οποσδηποτε ερμιονη μου.επιτελους το περημενα μερες τορα

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα