ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ
ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ @cook_8454326
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΕΛΛΑΔΑ

Ένα εύκολο και γρήγορο λικέρ με υπέροχο άρωμα και γεύση που σύγουρα θα εντυπωσιάσει τους πάντες

Λίγα μυστικά ακόμα

Έχει υπέροχο άρωμα και γεύση

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό βότκα
  2. 10 περγαμόντα
  3. 1 κιλό ζάχαρη
  4. 1 λίτρο νερό
  5. 3 ξυλάκια κανέλας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένω καλά τα περγαμόντα και τα αφήνω να στεγνώσουν

  2. 2

    Τα καθαρίζω προσεκτικά προσπαθώντας να μην βγάλω μαζί με το φλούδι και το άσπρο που υπάρχει εσωτερικά

  3. 3

    Βάζω τα φλούδια με την βότκα και τα ξυλάκια κανέλας σε ένα βάζο που να κλείνει καλά και τα αφήνω σε σκιερό και δροσερό μερος για δέκα μέρες

  4. 4

    Ανοίγω το βάζο και σουρώνω το μείγμα

  5. 5

    Μετά βράζω το νερό με την ζάχαρη για πέντε λεπτά και το κατεβάζω από την φωτιά

  6. 6

    Αφού κρυώσει καλά το ενώνω με το μείγμα της βότκας

  7. 7

    Τοποθετώ το λικερ σε μπουκάλια

Αντιδράσεις

Σχόλια (30)

Λίλα
Λίλα @cook_beelila
Το βάζο μπήκε στο ντουλάπι!!Σε 10 μέρες θα βαθμολογήσω!

Από

ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ
στις
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΕΛΛΑΔΑ