κύρια φωτογραφία συνταγής Lime pie
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

ένα ταψάκι 23cm
  1. 190 gr digestive
  2. 75 gr μαργαρίνη
  3. 150 ml χυμό από lime
  4. 2 κουταλάκια ξύσμα από lime
  5. Για τη γαρνιτούρα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη ρίχνουμε στα μπισκότα, τα ανακατεύουμε όλα μαζί με το χέρι μας να πάει παντού..

  2. 2

    Το απλώνουμε σε ένα ταψάκι (εγώ χρησιμοποιώ το ταψάκι της τάρτας), να πάει παντού και το πατάμε να γίνει όπως η βάση του cheese cake.

  3. 3

    Χτυπάμε στο μίξερ για 1 λεπτό τους κρόκους και στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο και το χυμό, ανακατεύουμε 3 λεπτά και τέλος ρίχνουμε το ξύσμα.

  4. 4

    Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά

  5. 5

    Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο το αφήνουμε 30 λεπτά να κρυώσει και μετά το τοποθετούμε στο ψυγείο..

  6. 6

    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και με ένα κορνέ κάνουμε σχέδια πάνω από την κρέμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (6)

Η_μαμά_της_Ζέφυς
Η_μαμά_της_Ζέφυς @cook_8468834
γιαμ γιαμ,, φρεσκο και δροσερο αλλα αρκουντως γλυκο και αρωματικο!\nευγε!!!

Από

Aναστασία78
Aναστασία78 @cook_8472005
στις
,Ελλάδα