κύρια φωτογραφία συνταγής Λουκάνικα γιουβέτσι
bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633

Εύκολο, νόστιμο και αρκετά γρήγορο φαγητό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

27 Minutes
  1. 4 χωριάτικα λουκάνικα σε ροδέλες
  2. 1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη
  3. αλάτι, πιπέρι,
  4. 1 κουτ.γλυκού ζάχαρη
  5. 1 κουτ.γλυκού ξερό δυόσμο
  6. νερό
  7. σπορέλαιο για τηγάνισμα
  8. 500 γρ κριθαράκι ή κοφτό μακαρονάκι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και σωτάρετε τα λουκάνικα.

  2. 2

    Σε ένα ταψί ρίχνεται την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο,τη ζάχαρη και περίπου δύο ποτήρια νερό. Προσθέτετε και τα λουκάνικα μαζί με το λάδι που τα σωτάρατε.

  3. 3

    Βάζετε το ταψί στο φούρνο στους 170 βαθμούς και το αφήνεται να βράσει.

  4. 4

    Ρίχνετε το κριθαράκι και προσθέτετε λίγο νερό ακόμα (αν χρειάζεται).

  5. 5

    Αφήνεται να ψηθεί το φαγητό και να είναι "μελάτο" (όχι τελείως στεγνό). Το βγάζεται από το φούρνο αφήνετε λίγο να κρυώσει και το σερβίρετε με τριμμένο τυρί πεκορίνο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (19)

MANE
MANE @cook_8460686
4 λουκανικα δεν ειναι παρα πολλα,εγω που την φτιαχνω τωρα εβαλα 2 μεγαλα χωριατικα λουκανικα

Από

bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633
στις