Λουκάνικο με μουστάρδα και πιπεριές στη λαδόκολλα!
Λουκάνικο χωριάτικο με μουστάρδα και πιπεριές ψημμένα στη λαδόκολλα! Το πιο νόστιμο λουκάνικο που έχω φτιάξει ποτέ μου! Το λουκάνικο ψήνεται μέσα στα υγράκια του μαζι με τις πιπεριές.. μεζεδάκι, γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο..και αν είστε φοιτητές θα το λατρέψετε! Συνοδεύστε το με μπύρα παγωμένη και απολαύστε..
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να το συνοδεύσετε με μπύρα παγωμένη! Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
πιπεριές της αρεσκίας σας (πράσινες, κόκκινες)
-
λίγο ελαιόλαδο (για να μαρινάρουμε και να αρρωματίσουμε τα λουκανικα)
-
λίγη μουστάρδα
-
1/2 χυμό λεμονιού (ή 2-3 κομμάτια απο τη συνταγή μου παστά λεμόνια)
-
πίτες
-
αλατι
-
ρίγανη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στρώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα στο ταψάκι μας και βάζουμε τα λουκάνικα με τις πιπεριές.
-
2
Τα μαρινάρουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τη μουστάρδα με το λεμονάκι.
-
3
Τα κλείνουμε με τη λαδόκολλα.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στον αέρα για 30΄στους 180 (αναλόγως την κουζίνα και τα λουκάνικα).
-
5
Λίγο πριν ψηθούν, ανοίγουμε τη λαδόκολλα για να πάρουν χρώματάκι.
-
6
Βάζουμε στις πίτες αλάτι, ρίγανη και τις ψήνω για λίγα λεπτά στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια (74)