κύρια φωτογραφία συνταγής Λουκάνικο σοκολάτας
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 400 γρ. σοκολατα κουβερτουρα
  2. 120 γρ. ζαχαρη αχνη
  3. 100 γρ. βουτυρο
  4. 4 κουταλιες τη σουπας κρεμα γαλακτος
  5. 2 κουταλιες της σουπας ρευστο μελι
  6. 100 γρ. ξεφλουδισμενα αμυγδαλα
  7. λαδοχαρτο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ενα δοχειο ριξε το βουτυρο και τη σοκολατα κομμενη σε κομματακια και λειωστε τα σε μπεν μαρι τοποθετοντας το δοχειομεσα σε μια κατσαρολα.

  2. 2

    Προσθεσε το μελι, την ζαχαρη αχνη, την κρ.γαλακτος και τα αμυγδαλα χοντροκομμενα στο μιξερ. Άφησε το μειγμα δυο ωρες να σκληρυνει

  3. 3

    Ξεκολλησε το μειγμα της σοκολατας απο το δοχειο με ενα μαχαιρι και τοποθετησε το πανω στο λαδοχαρτο. Πλασ'το για να δωσεις σχημα.

  4. 4

    Τύλιξε το με το χαρτι και κλεισ'το σαν πορτοφολι.Αφησε το τεσσερις ωρες στο ψυγειο.

  5. 5

    Βγαλε το χαρτι και κυλησε το λουκανικο σε λιγη ζαχαρη αχνη.

Αντιδράσεις

Από

neta37
neta37 @cook_8452699
στις
herakleio,greece